Siirry suoraan sisältöön

Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Maksu suoritetaan Euroissa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla, rekisteröityneet käyttäjät voivat seurata tilauksen kulkua sivuston ”Oma tili” -osiosta. Tilausvahvistuksen lähetämme asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sitova kauppasopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Toimitus on tapahtunut, kun posti on toimittanut kuluttajalle tilauksen tai tilaus on noudettavisaa Poste Restante -osoitteesta.

2. Tilaaminen

Tilaajan tulee olla EU-alueella asuva oikeustoimikelpoinen henkilö. Alle 18-vuotias voi tilata huoltajan suostumuksella. Tilauksen vahvistamiseksi asiakkaan tulee kirjautua sivustolle tai ilmoittaa oma nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa sekä alle 18-vuotiaan tilaajan huoltajan nimi ja yhteystiedot. Testnord.com verkkokaupan asiakasrekisteri on luottamuksellinen, eikä tietoja luovuteta muille osapuolille. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin toimitettavaa tilausta koskien. Tilaaminen tapahtuu ainoastaan Testnord.fi sivuston kautta. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Myyjä ei vastaa sääolosuhteiden aiheuttamista vahingoista.

 

3. Toimitustavat

Toimitustapa on postitoimitus. Alle 15€:n tilauksista peritään 1€:n postituskulu. Yli 15€:n tilaukset postitetaan ilmaiseksi. Toimitamme lisämaksusta postiin tai pakettiautomaattiin.Talviaikoina on hyvä ottaa huomioon, että esim. useat pikatestimme eivät kestä pakkasta. Mikäli tuotteet jaetaan ulkona olevaan postilaatikkoon ja tilaamasi tuote/tuotteet eivät kestä pakkasta, voit vaihtoehtoisesti lisähinnalla tilata tuotteet pakettiautomaattiin tai postiin. Myyjä ei vastaa sääolosuhteiden aiheuttamista vahingoista.

4. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail ja PayPal. Maksamiseen siirrytään maksunvälittäjän verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy maksunvälittäjä. Maksunvälittäjä välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

4.1 Maksutavat

Paytrailin kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, POP Pankki, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Testnord.fi